FOTO Uoči Eura 2024: Jedna je jedina - poručuju iz Vukovara i Varaždina

vv | 12.6.2024. u 13:56h | Objavljeno u Video

Hrvati iščekuju skorašnje Europsko nogometno prvenstvo kao ozebli sunce. Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić prije 6 godina postavio temelje jedne male a rezultatski velike obitelji, koja je do sad osvojila četiri odličja, od čega čak tri u proteklih šest godina, kojima se popela na vrh svjetske nogometne pozornice. Upravo inspiriran uspjesima Dalića, Dražen Popijač Pupi napisao je novu navijačku pjesmu za predstojeće Europsko nogometno prvenstvo.

- Nekada je to bilo oružjem u ratu a danas pjesmom i podrškom uz našeg izbornika Zlatka Dalića, koji nam je nakon dugo vremena ponovo vratio osmijeh i dostojanstvo sjajnim uspjesima naše nogometne vrste - govori tvorac novog navijačke pjesme Popijač.

Popijač je napisao tekst i glazbu te s prijateljima iz Udruge veterana 7. gardijske brigade 'Puma', malim i velikim Varaždincima i Vukovarcima i vukovarskim braniteljem Zvonkom Kovačićem Lićijem otpjevao novi navijački hit.

- 'Jedna je jedina' emotivna je pjesma koja daje punu podršku našim nogometašima, a posebno veseli da je na snimanju osobni doprinos dao izbornik Zlatko Dalić. Zahvala ide autoru aranžmana Miljenku Krklecu, kao i sudionicima snimanja spota - braniteljima 204. Vukovarske brigade, djeci Vukovarskim golubićima, NK Varaždinu, Pumama, Tigrovima, Rodama te motoristima MK Baroker - zaključio je Popijač.