Novi predsjednik NK Novi Marof Zvonimir Puškadija

Zvonimir Puškadija novi je predsjednik NK Novi Marof

| 13.2.2017. u 09:47h | Objavljeno u Sport

Na izvanrednoj izbornoj skupštini Nogometnog kluba Novi Marof za predsjednika je izabran Zvonimir Puškadija, nakon što je dosadašnji predsjednik Josip Hasija dao mandat na raspolaganje zbog poslovnih obveza. Za dopredsjednike su izabrani Stjepan Bunta i Željko Češi.

U Izvršni odbor još su izabrani Vladimir Vuger, koji će ujedno obnašati dužnost sportskog direktora, zatim Josip Hasija, Marijan Sabolek, Vlado Horvat, Marijan Broz, Zlatko Horvat, Ivan Tuk i Miro Loborec.

U Nadzorni odbor su imenovani Vladimir Hat(predsjednik) Rok Međeral i Stjepan Štorga. Na skupštini je usvojeno izvješće o radu u prošloj godini, izvješće o financijskom poslovanju, kao i izvješće Nadzornog odbora. Što se tiče natjecateljskog dijela glavni zadatak je zadržavanje statusa Međužupanijskog ligaša i ulazak u finale Kupa ŽNS-a.

U godini u kojoj Klub obilježava 90 godina neprekidnog djelovanja ovi športski rezultati nameću se kao imperativ. Povodom obilježavanja vrijednog jubileja do ljeta će se održati svečana sjednica Kluba, a u planu je organizacija izložbe fotografija Kluba, te odigravanje revijalne utakmice s nekim od hrvatskih prvoligaša.

Želja je vodstva Kluba izraditi Monografija, što prije svega ovisi o financijskim mogućnostima i osobi koja bi se u ovom kratkom roku htjela prihvatiti pisanja monografije. Cijeli projekt obilježavanja ovg vrijednog jubileja Kluba koji spada u jedan od najstarijih klubova u Hrvatskooj održat će se pod motom: “ 90 mi je godina, a u meni mlado srce kuca“.

Na skupštini je bio i zamjenik gradonačelnika Novoga Marofa Ivan Tuk koji je istaknuo da će grad u okvirima mogućnosti pomoći ne samo u organizaciji obljetnice nego i u normalnom funkcioniranju kluba.