ZSUGV raspisala Javni poziv za sufinanciranje programa

| 18.1.2019. u 09:57h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina raspisala je Javni poziv za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2019. godini te pozvala sportske udruge s područja Grada Varaždina, članice Zajednice, da se prijave za bodovanje programa/projekata koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu na području Grada Varaždina za 2019. godinu.

Sredstva osigurana u Proračunu Grada Varaždina za 2019. godinu namjenski će se rasporediti za aktivnosti, poslove i djelatnosti u ukupnim iznosima definiranim Programom javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2019. godinu.

Odnosi se to na program poticanja i promocije sporta, zatim provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, pojedinaca i ekipa gradskih osnovnih škola te također provođenje dijela programa studentskih sportskih udruga Grada Varaždina.

Slijedeći program je provođenje programa treninga i natjecanja sportskih udruga, članica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, potom opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša kao i sufinanciranje stručnih poslova u sportu.

Među programima su i sportsko-rekreacijske aktivnosti građana, zatim sport osoba s invaliditetom i osoba oštećena sluha, nadalje održavanje sportskih objekata i financiranje cijene sata korištenja sportskih objekata te na kraju i provođenje i financiranje znanstvenih i razvojnih projekata, elaborata i studija o sportu.

Sportske udruge, članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, koje ne dostave prijedloge za bodovanje sportskih programa u 2019. godini, ne mogu participirati ni u jednom segmentu Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2019. godinu.

Ponude za vrednovanje programa koji doprinose zadovoljavanju Javnih potreba u sportu dostavljaju se poštom preporučeno ili neposrednom dostavom u Zajednicu do utorka, 29. siječnja 2019. godine.

Ostale informacije i obrasci mogu se pronaći na internetskoj stranici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina: http://varazdin-sport.hr/