ZSUGV raspisala Javni poziv za sufinanciranje programa

| 18.1.2019. u 09:57h | Objavljeno u Sport

Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina raspisala je Javni poziv za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2019. godini te pozvala sportske udruge s područja Grada Varaždina, članice Zajednice, da se prijave za bodovanje programa/projekata koji doprinose zadovoljenju javnih potreba u sportu na području Grada Varaždina za 2019. godinu.

Sredstva osigurana u Proračunu Grada Varaždina za 2019. godinu namjenski će se rasporediti za aktivnosti, poslove i djelatnosti u ukupnim iznosima definiranim Programom javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2019. godinu.

Odnosi se to na program poticanja i promocije sporta, zatim provođenje programa tjelesne i zdravstvene kulture djece i mladeži, pojedinaca i ekipa gradskih osnovnih škola te također provođenje dijela programa studentskih sportskih udruga Grada Varaždina.

Slijedeći program je provođenje programa treninga i natjecanja sportskih udruga, članica Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, potom opća i posebna zdravstvena zaštita sportaša kao i sufinanciranje stručnih poslova u sportu.

Među programima su i sportsko-rekreacijske aktivnosti građana, zatim sport osoba s invaliditetom i osoba oštećena sluha, nadalje održavanje sportskih objekata i financiranje cijene sata korištenja sportskih objekata te na kraju i provođenje i financiranje znanstvenih i razvojnih projekata, elaborata i studija o sportu.

Sportske udruge, članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, koje ne dostave prijedloge za bodovanje sportskih programa u 2019. godini, ne mogu participirati ni u jednom segmentu Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2019. godinu.

Ponude za vrednovanje programa koji doprinose zadovoljavanju Javnih potreba u sportu dostavljaju se poštom preporučeno ili neposrednom dostavom u Zajednicu do utorka, 29. siječnja 2019. godine.

Ostale informacije i obrasci mogu se pronaći na internetskoj stranici Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina: http://varazdin-sport.hr/

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci