ŽRK Koka Foto: ŽRK Koka

ŽRK Koka podržala akciju 'Zajedno za rukomet'

VV | 16.3.2021. u 21:30h | Objavljeno u Sport

ŽRK 'Koka' je odlučila podržati akciju 'Zajedno za rukomet' Rukometnog kluba Petrinja na način da je Izvršni odbor kluba donio Odluku o donaciji financijskih sredstava koja su namijenjena za izgradnju poda i balona kako bi se ženske i muške selekcije petrinjskog kluba imale gdje natjecati i trenirati.

Naime, nakon razornog potresa, petrinjski rukometaši i rukometašice su ostali bez dvorane te nemaju gdje nastaviti svoje treninge i natjecanja. U Petrinji postoji duga tradicija ženskog i muškog rukometa. Rukometni klub Petrinja osnovan je 1958. godine i jedan je od najbrojnijih sportskih kolektiva grada Petrinje. Kako bi se spriječilo da Petrinja ostane bez rukometa, uz pomoć rukometnih prijatelja u zemlji i inozemstvu pokušava se djeci vratiti sport, zabava, druženje i zdrav život.

Plan je nekadašnjem rukometnom igralištu na otvorenom promijeniti izgled postavljanjem adekvatne podloge i balon-dvorane te ga na taj način osposobit za treniranje i odigravanje utakmica, a za ostvarenje cilja i postavljanje terena i dvorane za treniranje djece potrebnoje sveukupno 97.163,21 eura.

Svi u ženskom rukometnom klubu 'Koka' vjerujemo u solidarnost sportskih klubova širom Hrvatske i nadamo se da će naša donacija barem malo pomoći u ovoj teškoj situaciji te se iskreno nadamo i vjerujemo kako će projekt izgradnje poda i balona biti uspješan. Iz tog razloga pozivamo sve koji su u mogućnosti da se pridruže ovoj akciji.

Detalji za uplatu donacija:

Naziv: Rukometni klub Petrinja

Kontakt osoba: Slaven Kadečka, tajnik kluba

Adresa: I. Hrnčevića 9a, 44250 Petrinja

Tel: +385 (0)99 837 3242

IBAN: HR0624070001188013265

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

BIC (SWIFT): OTPVHR2X

Svrha uplate: donacija za dvoranu

Donacijom 200,00 kn i više može se dobiti i majica akcije “Zajedno za rukomet“. Ukoliko želite majice u opisu plaćanja navedite veličine majica. Dostupne veličine majica su: XS, S, M,  L, XL, XXL. Ako je adresa dostave različita od adrese platitelja ili majice želite preuzeti osobno,  javite se kontakt osobi.

Označeno u