Zlatko Dalić navodno ima najveće izglede za klupu izbornika Vatrenih Foto: Dražen Novosel

Zlatko Dalić novi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije?

| 7.10.2017. u 11:20h | Objavljeno u Sport

Ante Čačić više nije izbornik reprezentacije Hrvatske. Hrvatska je sinoć odigrala s Finskom na Rujevici (1:1) i jako zakomplicirala svoj odlazak na SP u Rusiji sljedeće godine. Čak ni remi u Kijevu protiv Ukrajine u utorak, u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici, ne jamči Vatrenima plasman u Rusiju.

Čelnici Hrvatskog nogometnog saveza sinoć su, nakon susreta na Rujevici, odradili sastanak. Složili su se da Ante Čačić mora otići kako bi Hrvatska imala izglede za plasman na SP u Rusiju sljedeće godine.

Kao jedan od njegovih mogućih nasljednika spominjao se nekadašnji igrač prvoligaša Varteksa, a posljednje trener Al Aina Zlatko Dalić, koji je rođen u Livnu a već tridesetak godina godina živi u Varaždinu. U Savezu, navodno, razmišljaju, kao o mogućem rješenju, i o Matjažu Keku, treneru Rijeke.

Tko će voditi Hrvatsku u Ukrajini doznat će se danas. Naime, predsjednik HNS-a Davor Šuker danas će se u Zagrebu, na konferencija koja je sazvana za 12 sati i 30 minuta, obratiti predstavnicima medija.