Želimir Orehovec: Zadovoljan sam igrom, ali smo morali imati i koji bod više

| 22.12.2020. u 10:43h | Objavljeno u Sport

Županijski predstavnici u Trećoj HNL Sjever, Podravina i Varteks, nakon 13 odigranih utakmica u jesenskom dijelu prvenstva, imaju po 17 osvojenih bodova, s time da se Varteks, zbog bolje gol razlike, nalazi na 7. mjestu, a Podravina je na 9. mjestu tablice.

Utakmica manje

- Polusezona je bila, da se tako izrazim, nenormalno normalna. Odigrali smo 13 kola, posljednje kolo, na žalost, nismo uspjeli odigrati. Osvojili smo 17 bodova, a s obzirom na sve što nam se događalo mogu biti zadovoljan, ali i nezadovoljan. Zadovoljan sam jer smo igrali dobar nogomet, a nezadovoljan sam jer smo, s obzirom na kako smo igrali, mogli osvojiti više bodova - rekao je analizirajući jesenski dio prvenstva trener Varteksa Želimir Orehovec.

S obzirom na najnovije epidemiološke mjere, koje su stupile na snagu 28. studenoga i trajat će najmanje do 21. prosinca, nogometaši Varteksa i Podravine u subotu, 28. studenog,nisu mogli odigrati odgođene utakmice 12. kola. Varteks je trebao biti gost Podravca u Virju, a Podravina je trebala igrati kod Bjelovara. S obzirom na to da su već prije odlukom nacionalnog Stožera civilne zaštite za Varaždinsku županiju bila obustavljena natjecanja i treniranje za sve sportske ekipe osim u najvišem stupnju natjecanja, momčad Podravine je zbog nemogućnosti treniranja već ranije odlučila odgoditi susret u Bjelovaru, dok se Varteks odlučio odigrati utakmicu u Virju, odradivši nekoliko treninga u Međimurskoj županiji. No, s obzirom na mjere nacionalnog stožera Varteks nije igrao odgođeni susret u Virju. Varteks je do sada izgubio šest utakmica.

U novom broju Varaždinskih vijesti...