Zbor nogometnih sudaca ŽNS-a dobio 11 novih sudaca-pripravnika i naš portal dao svoj doprinos Foto: Dražen Novosel

Zbor nogometnih sudaca ŽNS-a dobio 11 novih sudaca-pripravnika i naš portal dao svoj doprinos

Varaždinske vijesti | 16.5.2023. u 10:33h | Objavljeno u Sport

Postanite nogometni sudac, tečaj za kandidate je besplatan, naslov je članka kojeg smo na našem portalu objavili 5. travnja ove godine, a kojim smo izvjestili čitatelje da Županijski zbor nogometnih sudaca varaždinskog ŽNS-a organizira tečaj za nogometnog suca, koji je za polaznike besplatan.

Članak na naše portalu, koji je već četiri mjeseca zaredom najčitaniji informativni portal u Varaždinskoj županiji,očito je imao odjeka kod čitateljstva,a što potvrđuje i današnji dopis, odnosno zahvala koju smo primili od Županijskog zbora nogometnih sudaca varaždinskog ŽNS-a. Njihov dopis prenosimo u cijelosti:

Poštovani,

Ovim putem bih Vam se htio zahvaliti u ime Županijskog zbora nogometnih sudaca Varaždin, pod vodstvom predsjednika g. Marija Zebeca, kao i u svoje osobno ime, na angažmanu kojeg ste poduzeli prilikom objave da je raspisan tečaj za nove suce.

Naime, siguran sam da ste svjesni da trenutno Zbor nogometnih ima određenih problema s manjkom sudaca, tako da se znatan broj utakmica županijskih liga svakog vikenda igra tako da im sudi jedan sudac, što nikako nije povoljno niti za sudionike utakmice, a naravno niti za suca.

Zbog toga Zbor sudaca poduzima određene korake u privlačenju novih članova, a pri tom nam je veoma važna informativna podrška koju smo dobili putem Vašeg cijenjenog portala. Vjerujte da je objava poziva na Vašem portalu imala dobar odjek u javnosti, jer nam se odmah nakon objave javilo nekoliko kandidata, tako da smo uspješno proveli tečaj i dobili 11 novih sudaca-pripravnika, za koje nam je primarni cilj da ih zadržimo u našem članstvu i da zavole sudački poziv.

Stoga Vam još jednom iskreno, od srca HVALA na trudu i angažmanu te čvrsto vjerujemo da će se vrlo dobra i korektna suradnja koju imamo s Vama nastaviti i u budućnosti i da ćemo svi zajedno raditi na daljnjem razvoju i napretka nogometa u našoj Županiji, piše u dopisu kojeg nam je poslao i potpisao tajnik Županijskog Zbora nogometnih sudaca varaždinskog ŽNS-a Roman Lacković.