Završno natjecanje plivačke škole Baroka

| 4.6.2016. u 19:57h | Objavljeno u Sport

Održano je završno natjecanje plivačke škole Plivačkog kluba Barok. Nastupilo je 105 najmlađih članova kluba iz prve, druge i treće godine plivačke škole, te grupe usavršavanja.

Treća godina se natjecala u disciplini 100 metara mješovito, druga godina i grupa plivačkog usavršavanja u disciplini 50 metara slobodno, a prva godina u disciplini 25 metara slobodno. S obzirom na razliku u godinama, najmlađi natjecatelji (1. godina), bili su podijeljeni u pet kategorija prema godištima, a članovi 2. godine u tri kategorije.

Uz veliku potporu roditelja i trenera, djeca su uspješno prezentirala svoje plivačko umijeće, a većini je ovo bio i prvi nastup na natjecanjima uopće. Svi su nagrađeni priznanjima i slatkišima, a najbrži su uz medalje darivani s ručnicima, loptama i bočicama.

Plivački klub Barok će i ove godine organizirati ljetnu školu plivanja. Cilj je upoznati djecu s plivanjem i kroz 10 sati pozitivno utjecati na njihove plivačke vještine i pripremiti ih za nadolazeće ljetne praznike. Pozivaju se svi zainteresirani, bez obzira na godine, a obuku će provoditi kvalificirani treneri s višegodišnjim iskustvom.

Tečaj će trajati 10 sati (po 60 minuta) i provodit će se svakim radnim danom na Gradskim bazenima od 17 do 18 sati. Održat će se u četiri termina u periodu od 13.lipnja do 4. kolovoza.