Završena “Klampotic liga” malonogometna liga Općina Cestice i Petrijanca Foto: Klampotic liga

Završena “Klampotic liga” malonogometna liga Općina Cestice i Petrijanca

M.N./V.V. | 21.2.2020. u 08:52h | Objavljeno u Sport

Klampotic liga, malonogometna liga općina Cestica i Petrijanec, stigla je do samog završetka proteklog vikenda.

U subotu je završni vikend otvoren sa pobjedom Caffe bara 5 od 4:0 nad MNK Vrtovima. U drugom susretu sa preokretima rezulatata između Yuga Int. i MNK Kolarovca bolje se snašla ekipa MNK Kolarovca si slavila 2:4 dok je ekipa Caffe bar „Kapelice“ Trpači napunila mrežu MNK Lovrečana sa čak 13:0. Pekarnica Leskovar i Epicentar Cestica upisali su nove bodove bez borbe. U svojim drugim susretima Caffe bar 5 i Caffe bar „Kapelica“ Trpači upisali su pobjede i najavili sjajnu završnicu za posljednji dan. Caffe bar „Kapelica“ Trpači su u subotnjem derbiju dana slavili sa 6:3 nad Epicentrom Cestica dok je Caffe bar 5 upisao bodove bez borbe. U preostalim susretima Pekarnica Leskovar upisala i drugu pobjedu bez borbe dok su u veoma uzbudljivom susretu MNK Lovrečan i MNK Vrtovi podijelili bodove rezultatom 4:4.

Posljednjeg dana Klampotic lige nismo vidjeli previše nogometa budući da su čak 3 susreta predana bez borbe ali za popravak dojma pobrinule su se završne utakmice. Yugo Int. slavio je nad MNK Lovrečanom sa 6:0 dok smo u posljednjem susretu mogli uživati u sjajnom susretu i derbiju za pobjednika Klampotic lige između Caffe bar „Kapelica“ Trpači i Caffe bar 5 u kojem je na kraju kao pobjednik izašla ekipa Caffe bara „Kapelica“ Trpači koja je slavila sa 5:1 i samim prekinula dominaciju Caffe bar 5 koji je osvajao prethodna dva izdanja malonogometne lige.

Nakon uzbudljive utakmice prigodnim riječima obratili su se načelnik Općine Petrijanec Željko Posavec, koji je čestitao pobjednicima na uspjehu i najavio da će se liga održati i iduće godine naravno sa istim ciljem a to je rekreacija igrača kroz zimski period, druženje i naravno atraktivni sportski potezi.

Načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj također je čestitao pobjednicima i zahvalio svim ekipama na sudjelovanju, ali naravno i organizatorima, zapisničkom stolu i naravno  – sucu turnira.

Najbolji strijelac Klampotic lige je Mario Voćanec iz ekipe MNK Kolarovec sa 31 pogotkom, najbolji igrač Klampotic lige je Sandi Martan iz ekipe Caffe bara „Kapelica“ Trpači dok je najbolji golman Dominik Dombaj iz Caffe bara 5. Trofej za fair play odnijela je ekipa MNK Vrtovi.