Započela šesta sezona malonogometne rekreativne Klampotic lige

Varaždinske vijesti | 29.11.2023. u 16:12h | Objavljeno u Sport

U dvorani Osnovne škole Cestica u subotu, 25. studenoga 2023. godine započela je šesta sezona malonogometne rekreativne Klampotic lige, a za koju se ove godine prijavilo devet klubova, šest s područja općine Cestica i tri iz susjedne općine Petrijanec.

Nova sezona Klampotic lige započela je prigodnom svečanošću, a pred početak nadmetanja nazočnima su se obratili načelnici susjednih općina, Mirko Korotaj, načelnik općine Cestica i Željko Posavec načelnik općine Petrijanec koji su natjecateljima poželjeli uspješno sportsko natjecanje.

Voditelj lige je Dražen Dugi, za zapisnički stol zadužen je Franjo Panić, a sve utakmice prvog dana natjecanja sudio je Denis Buden. Otvorenju lige bio je prisutan i Neven Furjan, a sve utakmice igrat će se subotama prema ranije dogovorenom rasporedu.

Prvog dana natjecanja igrana su dva kola, a u subotu, 09. prosinca na rasporedu je treće i četvrto kolo. Nastavak natjecanja je u subotu 16., te potom i 23. prosinca, a završnica šeste sezone Klampotic lige, proglašenje pobjednika i zatvaranje lige je u subotu 30. prosinca.

Rezultati prvog dana natjecanja, prvo i drugo kolo

Prvu utakmicu s početkom u 16 sati odigrale su ekipe Vrtovi – Anemona. Rezultatom 4 : 2 pobijedila je ekipa Anemone. Za Anemonu igrali su: Borna Cvetko, Niko Blaguški, Matija Težak, Luka Korotaj, Roko Ivančić, Ivano Sirovec, Renato Veselnik, Dorian Kovačić, Patrik Mihalić, Josip Paljak i Rok Težak, a za ekipu Vrtovi Vratno prijavljeni su slijedeći igrači: Edo Petek, Ivan Furjan, Valentino Žiher, Stjepan Čovran, Leon Vuković, Renato Vrbanić, Kristijan Pintarić, Andrija Humek, Dejan Humek, Nikola Hip i Boris Vori.

U drugoj utakmici prvog kola sastali su se MNK Lovrečan i ekipa CB 5. Rezultatom 5 : 2 pobjedu je ostvario sastav CB 5, a nakon njih sastali su se MNK Kolarovec – Strmec 1 : 6, i Trpači – Lepi Dečki 3 : 0.

U drugom kolu sastali su se 10 X Cestica - CB 5 1 : 2, MNK Lovrečan – Anemona 6 : 3, MNK Kolarovec – Lepi dečki 3 : 6, i Trpači - Strmec 2 : 4.