Zajednica sportskih udruga raspisala natječaj za sufinanciranje sportskih programa u 2016.

| 21.1.2016. u 15:03h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Sukladno zakonskim obvezama Zajednica sportskih udruga Grada Varaždina objavila je javni natječaj  za sufinanciranje programa koji doprinose zadovoljavanju javnih potreba u sportu Grada Varaždina u 2016. godini.

Javni natječaj objavljen je na internetskim stranicama Zajednice sportskih udruga www.varazdin-sport.hr i Grada Varaždina na  http://www.varazdin.hr/natjecaji.

Sredstva osigurana u Proračunu Grada Varaždina za 2016. godinu namjenski će se rasporediti za programe koji su detaljno pobrojani u samom tekstu natječaja.

Važno je naglasiti da sportske udruge, članice Zajednice sportskih udruga Grada Varaždina, koje ne dostave prijedloge za sufinanciranje sportskih programa u 2016. godini, ne mogu participirati ni u jednom segmentu Programa javnih potreba u sportu Grada Varaždina za 2016.godinu.

Ponude za provedbu Programa javnih potreba dostavljaju zaključno do srijede 10.veljače 2016. godine, poštom preporučeno ili neposrednom dostavom, u zapečaćenoj omotnici na kojoj treba stajati puni naziv/ime i adresa ponuditelja, na adresu: Zajednica sportskih udruga grada Varaždina, Graberje 31, 42 000 Varaždin, s napomenom:  Ponuda sportskih programa za sufinanciranje iz programa javnih potreba u sportu grada Varaždina za 2016. godinu". Za sve dodatne informacije udruge su mogu  obratiti se na telefon 042/211 - 831.