Bojan Fošnar, Denis Mladenović i Dalibor Leskovar (s lijeva) Foto: Martin Novosel

Zajednica i Varteks udružili snage za 13. Memorijalni turnir Anđelka Herjavca

| 5.7.2018. u 19:34h | Objavljeno u Sport

Ove nedjelje, 8. srpnja, igrat će se 13. Memorijalni malonogometni turnir Anđelko Herjavec u počast tragično preminulom predsjedniku nekadašnjeg NK Varteksa. Na današnjoj novinskoj konferenciji, ovogodišnje izdanje turnira su najavili Denis Mladenović, stručni suradnik Zajednice sportskih udruga grada Varaždina, Dalibor Leskovar, tajnik Nogometnog kluba Varteksa, i Bojan Fošnar, član Izvršnog odbora NK Varteksa.

- Jako sam zadovoljan što ove godine turnir radimo zajedničkim snagama. Niti trenutka nismo dvojili kada su se dečki javili da bi to zajedno organizirali na Graberju. Radi se o jednom posebnom malonogometnom turniru sa tradicijom i turniru sa emocijom. Svi znamo tko je bio i što je značio za varaždinski sport Anđelko Herjavec. Čeka nas niz zanimljivih malnogometnih utakmica, a turnir se ove godine vraća na asfalt, što mu daje onaj stari nekadašnji štih te ovom prilikom pozivam sve naše sugrađanke i sugrađane da dođu pogledati turnir - najavio je Mladenović.

Turnir počinje u nedjelju s početkom u 9 sati na igralištu ispred dvorane Graberje, a za sada se prijavilo 10 momčadi, dok će konačni zbroj prijavljenih momčadi biti 16. Najbolja ekipa će kući otići s nagradom u iznosu 3 000 kuna (od čega će 1000 kuna biti poklon bon Fotexa), drugo mjesto će biti nagrađeno s 2 000 kuna nagradom (od čega će 500 kuna biti poklon bon Fotexa), a treće mjesto će se nagradtiti s 500 kuna.

- Zahvaljujem se Zajednici koja je pokazala i želju i volju da se uključi u organizaciju eventa i da nam pruži sve svoje resurse na raspolaganju. Očekujemo velik broj ljudi, da se podružimo i da odamo počast našem Anđelku koji je to i zaslužio - rekao je Leskovar, a naglasili su također da će se turnir u slučaju kiše, odigrati u dvorani Graberje.

- Nakon dugo vremena na igralištu u Graberju organizira se jedno službeno natjecanje što nas sve veseli jer želja nam je da se sportski tereni u gradu revitaliziraju i želja nam je pokrenuti razne sportske aktivnosti na sportskim terenima u gradu, a to možemo samo uz suradnjom s gradom - rekao je Fošnar.

Prijave traju sve do subote u 17 sati kada će biti održani ždrijeb i raspored utakmica, a kotizacija za jednu ekipu iznosi 400 kuna. Prijaviti se možete Daliboru Leskovaru na kontakt broj 098 607 907.

received_102149908092964581.jpeg