XI Zimski spust rijekom Dravom uz slogan Neka rijeke teku

| 10.1.2019. u 18:30h | Objavljeno u Sport

U organizaciji varaždinskog Rafting klub Matis u subotu,19. siječnja održat će se XI Zimski spust rijekom Dravom uz slogan Neka rijeke teku!. Kao što i sam slogan kaže, cilj Zimskog spusta rijekom Dravom je poslati poruku i podići sveukupnu svijest o važnosti očuvanja prirodnih bogatstava i biološke raznolikosti kojima rijeka Drava obiluje i predstavlja jedno od najvećih prirodnih blaga ove regije.

Iz Rafting klub Matis pozivaju prijatelje prirode i željne novih avantura da se pridruže na već tradicionalnom Zimskom spustu, kako bi zajedno poslali poruku za očuvanje i zaštitu prirode. Sudionici mogu sudjelovati vlastitim plovilima, dok je za sve one koji njima ne raspolažu organizator je osigurao određeni broj čamaca, s time da je broj mjesta ograničen.

Okupljanje sudionika bit će u subotu, 19. siječnja u 9 sati kod prostorija kluba koje se nalaze na Izletištu Drava (dravski bazeni), odakle će se organiziranim prijevozom krenuti prema Svibovcu Podravskom, a onda će islijediti spust rijekom Dravom.

Predviđeni dolazak u klub je oko 15 sati, gdje je, uz okrjepu predviđen i nastavak druženja. Zainteresirani se mogu se prijaviti putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..