Vujović: Vjerujem da će poslije susreta Zamet biti bod iza nas

| 6.12.2015. u 08:12h | Objavljeno u Sport

GRK Varaždin 1930 večeras će, u sklopu 15. kola Premijer rukometne lige, u dvorani na Dravi ugostiti momčad riječkog Zameta. Susret za Dabrove dolazi nakon pobjede u Velikoj Gorici nad sastavom Gorice rezultatom 30:21 (14:12).

- Domaćin ni u jednom trenutku nije došao do neriješenog rezultata, a kamoli da bi poveli. Bili smo jaki i moćni, nisu nam mogli ništa. Ovaj je susret bio očigledan primjer kada su iz kvalitetnog kolektiva došle do izražaja sve vrijednosti pojedinaca. Prije svega na golu je vrlo raspoložen bio Špikić s 18 obrana, Horvat je u jednom dijelu utakmice briljantno vodio napad, a ni ostali igrači nisu zakazali, svi su dali svoj obol pobjedi - naglasio je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović komentirajući nadmetanje u Velikoj Gorici.

Večerašnja utakmica je nadmetanje momčadi iz gornjeg dijela tablice. GRK Varaždin 1930 ima bod manje od Zameta, sastava koji je u prvoj utakmici ove sezone na svom parketu pobijedio Dabrove 27:24.

- Zamet je iznimno čvrsta i kvalitetna ekipa, izgubili smo u prvom dijelu kod njih, iako smo u 56. minuti bili izjednačeni, ali smo pogriješili u nekim stvarima. Vjerujem da će poslije večerašnjeg susreta biti bod iza nas - zaključio je Vujović. Susret će se igrati od 18 sati u dvorani na Dravi.