Vlado Vujović vjeruje da će imati dobre savjete za svoje igrače na večerašnjem susretu s Dubravom

Vujović: Razlika će nakon večerašnjeg susreta biti samo jedan bod

| 18.11.2015. u 10:32h | Objavljeno u Sport

Utakmicama 12. kola nastavljeno prvenstvo u Premijer rukometnoj ligi. Glavnina susreta odigrana je prošlog vikenda, a derbi susret kola između GRK Varaždina 1930 i zagrebačke Dubrave zbog zauzetosti obje varaždinske sportske dvorane igrat će se danas, 18. studenog u 18 sati u dvorani na Dravi. Za obje momčadi susret dolazi nakon dvotjedne stanke u prvenstvu, zbog obaveza nacionalne vrste.

- Malo smo se odmorili, jer smo imali ubitačan ritam srijeda - subota, a isto tako obnovili smo snagu i trenirali smo malo više nego što je uobičajno, s obziom da dva mjeseca, zbog ritma utakmica, nismo mogli trenirati - naglasio je trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović. U tih dva tjedna momčad nije odigrala ni jednu pripremnu utakmicu, već se isključivo treniralo.

Nismo bili kompletni, s obzirom da su naši kadeti bili na pripremama s reprezentacijom, a poznato je da naš klub ima najviše igrača u toj reprezentaciji njih četvoricu, Šipića, Špikića, Vujovića i Zobeca, tako da smo samo trenirali - kazao je Vujović.

Dabrovi u derbi kola ulaze s 15 osvojenih bodova, a Dubrava je vodeća s 18 bodova.

- Mislim da moramo biti prezadovoljni s dosadašnjim učinkom, s obzirom na okolnosti koje su nas pratile u ovom dijelu prvenstva, pri čemu prije svega mislim na ozljede koje su nam onemogućile da prezentiramo igru onakvu kakvu mi realno možemo prikazati s obzirom na to koliko vrijedimo. Ozljede su nas poprilično sputale, tako da smo deficitarni na desnom krilu, jer je u Ivaniću na zagrijavanju ozlijedio koljeno Nino Trefil i najvjerojatnije odlazi na operaciju, a Ante Tokić se još oporavlja od ozljede i mislim da na njega prije siječnja ne možemo računati. Zobec je prošli tjedan na treningu izvrnuo zglob, ali se nadam da će biti spreman za danas, dok su ostali u kombinaciji za sastav - naglasio je Vujović.

Trener Dabrova vjeruje u večerašnju pobjedu nad Veprovima.

- Dubrava vodi u prvenstvu, imaju tri boda više od nas, a uvjeren sam da će nakon večerašnjeg susreta bodovna razlika između nas biti samo bod. Digli smo nivo rada i radimo kao prave, profesionalne ekipe, a nadam se da će to prije ili kasnije dati rezultata - zaključio je Vujović.