Pobjednički pogodak za vodeću momčad lige je zabio Martin Gazdek Foto: Mario Šamec

Vodeći Nedeljanec izvukao pobjedu u zadnjoj minuti

| 20.3.2016. u 17:06h | Objavljeno u Sport

Kompletiralo se 14. kolo Prve županijske nogometne lige gdje je vodeća momčad lige Nedeljanec, teže od očekivanog, svladao Mladost iz Margečana s 2:1.

Nedeljanec je na domaćem terenu dugo lomio goste iz Margečana, a u 65. minuti utakmice je konačno zabio pogodak za vodstvo 1:0. Strijelac je bio Jurica Buden. Ipak, slavlje domaćina je trajalo samo jednu minutu kadaje  u 66. minuti izjedačujući pogodak za goste postigao Nikola Šivak. U 89. minuti, kapetan gostiju Dejan Vidaček dobiva drugi žuti karton za isključenje, a domaćinu je bila dovoljna jedna minuta s igračem više da postignu pobjednički pogodak Martina Gazdeka u 90. minuti utakmice.

Trećeplasirani Polet iz Cestice je kod kuće pobijedio Dubravku 3:1 te je tako raspored vodećeg trojca na tablici ostao isti nakon jučerašnje pobjede drugoplasirane Bednje. U ostalim susretima Ivančica je kod kuće izgubila od Sloge 3:1, Rudar 47 je doma poražen 2:1 od Obreša, a Čevo je ostao na samo jednoj pobjedi ove sezone domaćim porazom od 5:2 protiv Drave ().