Varaždinac Vito Vujović dobio je priliku zaigrati za prvu momčad Cibone Foto: KK Cibona

Vito Vujović u početnoj petorci Cibone u susretu 33. kola HT Premijer lige protiv Alkara

Varaždinske vijesti/KK Cibona | 2.5.2021. u 10:39h | Objavljeno u Sport

U utakmici 33. kola HT Premijer lige, koje je ujedno i posljednje kolo regularnog dijela domaćeg prvenstva, Cibona je u Draženovom domu pobijedila Alkar rezultatom 81-64.

U početnoj petorci je startao sedamnaestogodišnji Varaždinac Vito Vujović koji je odigrao jako dobru rolu i za 19 minuta provedenih u igri zabio 10 poena (4sk, 2as, 1ukr, stopostotan šut za 2 poena 5/5). Od mlađih je svojih 17 minuta na terenu iskoristio i Lukša Buljević koji je zabio 9 poena ( 4sk, 2 as). Mateo Drežnjak je predvodio Vukove sa 16 poena (4sk, 4as, 2ukr) dok je kod gostiju najbolji bio Echols sa 20 poena.

- Bio je fenomenalan osjećaj startati u prvoj petorci, to je ostvarenje jednog sna. Kao klinac sam uvijek sanjao da budem u prvoj postavi Cibone i to mi je dalo još više motivacije na utakmici. Trener mi je to rekao prije početka utakmice, uopće nisam očekivao. Još sam zabio i prvi koš, stvarno najbolji dan. Što se utakmice tiče, bilo je i dobrih i loših stvari. U početku smo se mučili, ali kasnije smo digli ritam koji više nisu mogli pratiti i pobijedili - komentirao je nakon susreta Vito Vujović.

- Nismo bili pravi od početka utakmice. Blo je puno grešaka u obrani i energetski nismo bili na dobrom nivou. Možda je to bila posljedica ritma kojeg smo imali u zadnje vrijeme. Istaknuo bi minute Vujovića i Buljevića čija nam je energija dobro došla i bili su nam baš od pomoći kako nije bilo Mustapića i Nakića. Na kraju je najbitnije da smo pobijedili - rekao je trener Cibone Vladimir Jovanović.

Označeno u