Vitez: Teklić je otišao na liječnički pregled u Trabzonspor, trenutno nema službenih ponuda za druge naše igrače Foto: Dražen Novosel

Vitez: Teklić je otišao na liječnički pregled u Trabzonspor, trenutno nema službenih ponuda za druge naše igrače

| 21.7.2023. u 11:51h | Objavljeno u Sport

- Zahvaljujem šestorici novopridošlih igrača što su prepoznali NK Varaždin kao sredinu gdje bi svoje karijere mogli nadograditi i oplemeniti, a samim time i pomoći našoj momčadi. Naravno da smo ih birali u suradnji sa strukom i trenerom, na pozicijama koje su nam bile deficitarne, igrači smo pratili i vjerujem da smo pogodili i da neće biti samo prolaznici, već istinska pojačanja za NK Varaždin. Prijelazni rok još traje, možda se dogodi još neko pojačanje, a vjerujem da ćemo se svi zajedno veseliti kao prošle sezone,a naš cilj je potvrditi plasman iz prošle sezone, a ako se dogodi nešto više bit će to zasluga ove momčadi. Vjerujem da je NK Varaždin nakon odrađenih priprema spreman za početak nove sezone - rekao je predsjednik NK Varaždin Dražen Vitez na današnjem druženju s novinarima prilikom predstavljanja novih igrača.

Pred novinare su došli Antonio Boršić, Karlo Bručić, Ivan Nekić, Martin Pajić, Luka Škaričić i Ante Vukušić. Press konferencija nije mogla proći bez pitanja o statusu Tonija Teklića.

- Dobio je dozvolu kluba da pregovara s Trabzonsporom, otišao je na liječničke preglede i vjerujem da će uskoro postati igrač Trabzonspora, gdje mu želimo uspjeh i sreću. Kada su Teklić i Šego dolazili k nama uvjet Hajduka je bio da 40 posto od njihovog budućeg transfera pripadne splitskom klubu. Za sada službeno nemamo upita za druge naše igrače, ali prijelazni rok još traje i mogući su odlasci, ali i dolasci - rekao je Vitez.

Bujan i Težački su posuđeni su slovenskom drugoligašu Beltincima, Crnčec i Pereira bit će na posudbi u vinkovačkoj Cibaliji, a Ocvirek je na posudbi u Sesvetama.

- Vjerujem da će im igranje u seniorskom nogometu pomoći, te da imaju kapaciteta da se u novim sredinama dokažu da su igrači za najelitniji rang - naglasio je Vitez.

Govoreći o pozicijama koje bi htjeli pojačati predsjednik varaždinskog kluba je naglasio:

- Još uvijek pikiramo napadača, krilne napadače,to nam je cilj, a potražit ćemo i jednog kvalitetnog veznog igrača - zaključio je Vitez.