Vindija osvojila Školsku baseball ligu 2019.

| 12.3.2019. u 11:28h | Objavljeno u Sport

Na Zagrebačkom velesajmu održan je finalni turnir „Školske baseball lige“, koju igraju najmlađi bejzbolaši regije (U-10), po pravilima i dimenzijama prilagođenim dvoranskom baseballu.

Prije finalnog turnira igralo se šest eliminacijskih turnira u kojima su najmlađi predstavnici BK Vindije briljirali, te su se u finalni turnir plasirali kao vodeći na tablici s ukupno 13 pobjeda od 15 odigranih utakmica.

Polufinalni dvoboj igrali su protiv zagrebačkog Princa. Bila je to napeta utakmica koju su do zadnje izmjene varaždinski bejzbolaši gubili, ali s par dobrih udaraca u zadnjoj izmjeni uspjeli su preokrenuti rezultat u svoju korist i pobijediti sa 6:5.

Finalna utakmica između BK Vindija i BK Pirates bila je gotovo jednosmjerna. Mladi Varaždinci pokazali su svu svoju kvalitetu i znanje te ostvarili visoku pobjedu s rezultatom 17:4 i time završili zimsko prvenstvo.

Ovime su najmlađi članovi BK Vindija još jednom pokazali da se u „Vindi Iso Sport“ školi baseballa kvalitetno radi s djecom i da su jedna od jačih baseball škola u regiji.