Vidovec danas očekuje PPD Zagreb u četvrtfinalu Kupa

M.N./Varaždinske vijesti | 13.4.2016. u 10:01h | Objavljeno u Sport

Vidovec je spreman za najveći sportski događaj u povijesti općine, utakmicu protiv PPD Zagreba, koja se igra u dvorani Osnovne škole u Vidovcu, s počekom u 19 sati.

Nakon velike pobjede nad premijerligašem Buzetom, ždrijeb im je u četvrtfinalu donio najatraktivnijeg i najsnažnijeg protivnika. U redovima PPD Zagreba nalaze se i reprezentativci koji su nedavno izborili plasman na Olimpijske igre među kojima su vratar Ivan Stevanović, koji je bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu protiv Norveške koja ih je tamo odvela, Zlatko Horvat, Luka Šebetić, Stipe Mandalinić i drugi.

-Velika je to čast za naš klub, ugostiti višestruke državne prvake, klub takve tradicije. Bit će to prilika za veliku feštu, da naši navijači pozdrave Zagrebaše, čestitaju reprezentativcima na nedavnom prolazu u Rio – istaknuo je trener Igor Senečić.

Četvrfinale kupa veliki je uspjeh za Vidovec, koji je ove sezone vodeći u Drugoj HRL Sjever, a već su osigurali plasman iduće sezone za Prvu HRL što su potvrdili subotnjom pobjedom protiv Borova.

-U dobroj smo formi, igrači su spremni i motivirani, a želimo ostaviti dobar dojam i protiv velikog Zagreba. Znamo da će biti puna dvorana, očekujemo jedan pravi rukometni spektakl, a jedino se nadam da neće biti ozljeda – istaknuo je Senečić.

Najiskusniji Zoran Jeftić, Damir Turković, Mario Dobovičnik i Alen Melnjak su već igrali više puta protiv Zagreba, a za one mlađe bit će to odlična prigoda za učenje.