Samir Toplak Foto: Krešimir Đurić

VIDEO Toplak nakon 5:1 poraza: Cijelu utakmicu nismo mogli uhvatiti pravi ritam

VV | 15.8.2020. u 10:15h | Objavljeno u Sport

- Cijelu utakmicu nismo bili pravi i nismo mogli uhvatiti ritam i kada nas je vratio rezultat i europski gol Đuraseka u igru, ni to nismo iskoristili taj zanos nakon pogotka. Zaslužena pobjeda Gorice, međutim jedna stvar nam se ne smije nikada desiti, a to je da tri komada dobiš u zadnje tri minute i to me jedino muči s ovog susreta. Nismo bili pravi, idemo dalje, tek je prvo kolo, znamo što treba raditi, jednostavno nikad ne znam zašto je nešto dobro. Znamo što nam treba još u sastavu, pikiramo jednog krilnog igrača, treba nam alternativa za lijevi i desni bok. Ekipiramo se, ali svi tako to rade. Ne paničarim uopće, čvrsto sam na zemlji i idemo dalje - rekao je trener Varaždina, Samir Toplak, nakon visokog 5:1 poraza protiv Gorice.

>>FOTO Gorica golijadom u drugom poluvremenu uvjerljivo svladala Varaždin s 5:1<<

- Kada primite tri gola u dvije minute prije kraja susreta, to je čisti "blackout". To je neka viša sila po meni, ali ja sam pozitivan. Imali smo svoje šanse koje nismo iskoristili. Prošli puta nam se protiv njih otvorilo, pobijedili smo ih na njihovom terenu, a ovdje smo imali čisti "blackout" u posljednjim minutama. Ja sam pozitivan. Mislim da od sljedeće utakmice nama počinje pravo prvenstvo. Što je tu je. Gledamo dalje. Nadam se da ćemo puno naučiti iz ove utakmice danas i nastavili u onom ritmu kojeg smo imali nakon stanke koronakrize - podijelio je svoje misli nakon susreta Domagoj Drožđek.

U idućem kolu, Varaždin bi trebao imati lakši zadatak protiv novog prvoligaša Šibenika na gostovanju. Utakmica je na rasporedu u subotu 22. kolovoza u 20:05 sati.