Kapetan Marko Stolnik naglasio je da varaždinska momčad spremno dočekuje večerašnje nadmetanje

VIDEO Stolnik: Trebali bi biti odmorniji i spremniji od Osijeka i to želimo iskoristiti

| 20.9.2020. u 08:00h | Objavljeno u Sport

- U Osijek su stigli novi igrači, kompletno novi stručno stožer, ali mi smo spremni i želimo iskoristiti činjenicu da su nogometaši Osijeka u četvrtak odigrali europsku utakmicu protiv Basela što znači da bi mi večeras trebali biti odmornii i spremniji. Kod takvih utakmica, kakvu je odigrao Osijek, dolazi do velikog emotivnog pražnjenja, međutim, Osijek ima veliku klupu i za očekivati je da će biti određenih promjena u sastavu u odnosu na onaj koji je igrao u četvrtak, ali sve su to igrači koji će se htjeti dokazati novom treneru i svaki će dati svoj maksimum - naglasio je kapetan momčadi Varaždina Marko Stolnik uoči večerašnjeg ogleda s Osijekom, koji će u sklopu 5. kola HT Prve lige na Gradskom stadionu u Varaždunu početi u 19 sati i 5 minuta.

Ovo će biti prvi susret ovog prvenstva na varaždinskom Gradskom stadionu kojem će moći nazočiti gledatelji i to najviše njih 3 200. Trener Varaždina Samir Toplak kojem će večerašnji susret biti 250 kao treneru u HNL-u, ima problema sa sastavom, zbog ozljeda nekolicine igraća.

- Osijek k nama dolazi s novim trenerom sigurno s puno većim  elanom i energijom. Ekipa smo koja ima glavu i rep, imamo određenu kvalitetu i ako ćemo odraditi maksimalno kako bi trebali sigurno da imamo šansi i protiv Osijeka. Opet moramo biti kompaktni,iako imamo puno problema u kadru s ozljedama - rekao je trener Toplak.