VIDEO Matiji Gariću iz Zelengaja novo priznanje za najljepši gol kola

vv | 16.4.2024. u 12:29h | Objavljeno u Sport

Mnogi nogometaši bi bili presretni kada bi barem jednom u cijeloj karijeri zabili prekrasan pogodak koji će se pokazivati po medijima diljem države i koji će biti proglašen za najljepši pogodak tjedna. Ali Matija Garić, ne samo da je zabio jedan takav pogodak, nego je u istoj sezoni već drugi put zadivio regiju.

Prekrasne škarice veznjaka Zelengaja proglašene su za najljepši amaterski pogodak prošlog kola u sklopu natjecanja Niželigaški gol tjedna kojeg organizira sportska platforma Sofascore.

Zanimljivo, ovo je drugi put ove sezone da 21-godišnji Garić pobjeđuje u tjednom glasovanju, njegov pogodak najljepši je bio i u trećem kolu. ''Suigrači me zezaju da više ne znam zabiti običan pogodak, nego samo eurogolove. Čak sam malo vježbao škarice na treningu uoči utakmice i kada sam vidio kako mi lopta dolazi, odlučio sam se na takav potez pa što bude! Na kraju je bio sjajan osjećaj. Iako mi je pogodak iz trećeg kola malo draži, ovaj za mene ima emotivnu težinu i posvećujem ga Lovri Juriniću i njegovoj obitelji.'', rekao nam je ovaj student FOI-ja u Varaždinu.

Zelengaj iz Donjeg Kućana, nadomak Varaždina trenutačno je peta momčad Prve Županijske nogometne lige Varaždin, a Garić je najbolji strijelac svoje momčadi. Škarice su bile 12. pogodak kojeg je zabio ove sezone i sada će u završnom finalnom natjecanju na kraju sezone imati dvostruko više šanse osvojiti vrijedno sponzorstvo svom klubu. Iako nam je na kraju svega samouvjereno poručio – ''To nije sve, očekujte još mojih pogodaka!''

Sofascore je hrvatska platforma za praćenje sportskih rezultata i statistika koju koristi 25 milijuna korisnika diljem svijeta, a kroz Sofascore Editor omogućuje članovima liga i fanovima unošenje rezultata svih niželigaških i amaterskih liga u svoj globalan proizvod.

U natjecanju za najbolji niželigaški gol tjedna mogu sudjelovati svi, na način da pošalju snimku atraktivnog pogotka s niželigaških travnjaka, ime i prezime strijelca, datum utakmice i nazive klubova na Sofascore Hrvatska instagram profil. Pratitelji će glasati, a pogodak koji prikupi najviše glasova osvaja tjednu nagradu i ulazak u finalno glasanje za najbolji niželigaški gol sezone i nagradno sponzorstvo Sofascorea u iznosu od 2.000 €. 

Podržite i vi svoj klub i prijavite ih na Sofascore natjecanje za najbolji niželigaški gol tjedna!