ŽRK Koka Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO: "Kokice" se pozdravile od protekle sezone i krenule na ljetnu pauzu

| 2.6.2019. u 11:08h | Objavljeno u Sport

Nakon još jedne uspješne sezone u kojoj su rukometašice ŽRK Koke izborile četvrto mjesto u prvenstvu, čime su još jednom se izborili za nastup u Challenge Cupu, i izborile Final Four Kupa Hrvatske, održala se svečana večera prije nego igračice klube krenu na svoju zasluženu ljetnu pauzu, koja će trajati dva mjeseca jer pripreme za novu sezonu počinju 1. kolovoza.

- Došli smo do kraja jedne sezone koja je bila turbulentna i zanimljiva za nas. Po rezultatima možemo reći da smo na kraju bili zadovoljni. Igrali smo Challenge Cup, bili smo četvrti na kraju prvenstvam, tri ekipe mlađe selekcije su bile na završnici državnih prvenstava. Na kraju svega, zahvaljujem vam se na trudu, radu, disciplini i odgovornosti. Osim što ste trenirale, ostvarile ste i međusobne odnose i to je ono što čini ekipu. Ni ove sezone nas nisu zaobišli problemi s ozljedama, ali neće nas to slomiti i idemo dalje - rekao je izvršni direktor kluba Damir Premužić.

- Još jedna sezona je iza nas. Napravili smo ono što smo si zacrtali, možda malo slabije, nego što smo očekivali jer su ambicije trenera uvijek malo veće. Želim vam da se zabavite i da se nakon dva mjeseca odmora vratite s puno sreće, volje i čile na pripreme, a gospodin Canjuga vam sigurno obećava krv, znoj i suze kao Churchill, iako su ga zamijenili kada je pobijedio rat s tom forom - naglasio je u šali Neven Maruševec, predsjednik Koke.

- Sportaš bez ambicija i životnih ciljeva se nekako ne uklapa u moju viziju i zato se ljutim ponekad na neke od vas i smatram da smo mogli i da možemo bolje i samo nas je nesreća udaljila za jedno mjesto slabije od prošle godine. Da ne spominjem ozljedu Helene i ostale povrede koje su nas pogodile, a o utakmicama s Osijekom i Bjelovarom gdje smo izgubili to treće mjesto jer nismo ni jednu utakmicu doživjeli blamažu kakvu je Bjelovar doživio i protiv Umaga i Sesveta i Zrinskoga, dok smo odigrali samo loše protiv Lokomotive i Podravke koja su priča za sebe, a loše smo odigrali drugo poluvrijeme u Sesvetama i Čakovcu, dok ste u svim ostalim utakmicama bile dobre i prave - zaključio je Vladimir Canjuga, trener Koke.

Video sadržaj