VIDEO, FOTO U županijskom derbiju Vindije i Ivančice slavila Ivančica u dramatičnoj završnici Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO U županijskom derbiju Vindije i Ivančice slavila Ivančica u dramatičnoj završnici

| 25.10.2021. u 08:00h | Objavljeno u Sport

U susretima 3. kola Druge ML Sjever, Grafičar je na domaćem terenu uvjerljivo svladao Vedi iz Bjelovara, dok je u županijskom derbiju Vindije i Ivančice u Graberju pobjeda nakon dramatične završnice u produžetku pripala gostima iz Ivanca.

Grafičar je sa čak 107:51 svladao Vedija. B. Dijanušić je zabio najviše koševa u pobjedinčkoj momčadi zabivši čak 27, M. Novak je zabio 13, A. Svaty 12, dok je S. Križanić zabio 10 koševa među dvoznamenkastim strijelcima Grafičara. 

U susretu između Vindije i Ivančice, pobjednika smo doznali tek nakon produžetka. Rezultat u regularnom dijelu je bio 79:79, dok je konačni rezultat nakon produžetka bio 94:93 za Ivančicu. Imala je Vindija priliku izjednčiti u završnici produžetka, ali je Petar Koščak promašio drugo slobodno bacanje i momčad Ivančice je mogla slaviti. Kruno Smontara je bio najbolji strijelac u redovima Ivančice s 29 koševa, dok je u redovima Vindije najviše koševa zabio Manuel Novak zabivši 22 koša.

U sljedećem 4. kolu Druge ML Sjever, Grafičar ide na gostovanje kod Koprivnice, Ivančica će biti domaćin Međimurju dok će Vindija putovati Podravcu iz Virja.