VIDEO, FOTO Prva ŽNL: Zadrugar u golijadi svladao Mladost (VT), palo čak 13 golova na susretu Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO Prva ŽNL: Zadrugar u golijadi svladao Mladost (VT), palo čak 13 golova na susretu

| 24.9.2023. u 20:00h | Objavljeno u Sport

Zadrugar je u sklopu 6. kola Prve ŽNL na domaćem terenu dočekao momčad Mladosti (VT) te u utakmici u kojoj je palo čak 13 golova, slavio sa 10:3. 

Golove za Zadrugar su zabili Dario Struški koji se čak pet puta upisao u listu strijelaca pogotcima u 24., 55., 61., 71. i 89. minuti, Antonio Kolak je zabio gol u 30. minuti, a Igor Štimac se četiri puta upisao u listu strijelaca pogotcima u 48.,52., 85. i 90. minuti utakmica. Gosti su samo uspjeli ublažiti rezultatski minus pogotcima u Matije Huzjaka u 66. i 81. minuti te Kristijana Janušića u 70. minuti susreta.  Mladost (VT) je od 23. minute igrala s igračem manje jer je golman Mihael Benković u izglednoj prilici za gol prekršajem spriječio suparničkog igrača, a isključen je i trener gostiju Zdravko Benjak koji je prvo zaradio žuti karton u 23. minuti radi prigovora na sudačku odluku, a onda još jedan žuti karton u 45+3 minuti, također zbog ponovnog prigovaranja na sudačku odluku. 

Mladost (S) je na domaćem terenu svladala Plitvicu (G) sa 5:1. Domaćin je poveo golom Dominika Stunjeka u 3. minuti, na 2:0 je povećao prednost Luka Milas u 26. minuti, Plitvica (G) je smanjila prednost domaćina u 31. minuti autogolom Nikole Šafareka, Luan Santos Oliveira Bispo je povećao prednost domaćina na 3:1 u 34. minuti, Dominik Stunjek je u 54. minuti svojim drugim golom na susretu povećao vodstvo domaćina na 4:1, dok je konačnih 5:1 postavio Matija Tkalec u 87. minuti susreta.

Drava-Ajax je gostovala kod Trnja i slavila s minimalnih 1:0. Gol odluke pao je u 82. minuti, a zabio ga je Luka Cerovečki. Obje momčadi su igrale s igračem manje od 44. minute susreta, Dino Božić za domaćina i Bruno Ivančić za goste su zaradili isključenja zbog odguravanja protivničkog igrača u predjelu prsa.
Dan ranije odigrana su tri susreta, Zelengaj je svladao Čevo sa 5:0, dok su Plitvica (S) i Sloboda (T) svladali Mladost (Vž) i Beretinec sa 2:1.
Video sadržaj