VIDEO, FOTO Podravac Kitro i Nova Ves remizirali, Zadrugar preokretom do pobjede

| 21.3.2021. u 20:08h | Objavljeno u Sport

U današnjem 12. kolu Druge ŽNL, odigrana su šest susreta, a najzanimljiviji susret se odigrao u Hrastovskom gdje je domaći Zadrugar preokretom slavio protiv Mladost (S) s 5:3. Nije dobro krenulo za domaćina, već su nakon 14 minuta gubili 2:0 golovima Dražena Vukine u 9. i 14. minuti, ali su Karlo Kolak u 35. i Nikola Pačko u 37. izjednačili rezultat na 2:2, a tim ishodom se išlo na odmor. U drugom poluvremenu, golovima Darija Struškog u 48. i 50 te Bojana Vručine u 49. minuti su kompletirali preokret domaćini, dok je Dario Prlog u 84. minuti samo ublažio poraz gostujuće momčadi. Obje momčadi su imale po jednog isključenog igrača. Nikica Struški iz Zadrugara je dobio dva žuta kartona, jedan u 73. zbog prigovaranja sucu, a drugi u 79. zbog preoštrog starta, dok je u redovima Mladosti (S) isključen Dario Prlog zbog dva žuta kartona, jedan u 63. drugi u 84. minuti, oba zbog prigovora sucu. Također, treneri obje momčadi su zaradili javne opomene zbog napuštanja svog prostora, Jurica Vručina na klupi domaćina zbog negodovanja igrom svog igrača, a Mladen Kuzman na klupi gostiju zbog slavlja zabijaneg pogotka u 14. minuti susrta.

U utakmici u Sesvetama Ludbreškim, Podravac Kitro je odigrao neriješeno protiv Nove Vesi 1:1. Oba gola su pala u posljednjih 13. minuta susreta. Prvo je domaćin poveo u 77. minuti golom Frana Matulića, dok je gost izjednačio rezultat pogotkom u 86. minuti iz dosuđenog kaznenog udarca. Nova Ves je od 40. minute igrala susret s igračem manje, nakon što je dva žuta kartona zaradio Martin Mihalić, jedan u 10. minuti zbog preoštrog start i drugi u 40. minuti zbog prigovora sucu, dok su se stvari na terenu izjednačile u 71. minuti nakon što je Podravcu Kitru također isljučen igrač zbog dva žuta kartona i to Fabijan Vagjunec, a kartone je zaradio u 45. zbog prigovora sucu i u 71. minuti zbog preoštrog starta.

U preostalim susretima dana, Razvitak je na domaćem terenu u Čičkovini slavio s 5:1 protiv Klenovnika, Lepoglava je s 2:1 bila bolja na gostovanju kod Novakovca, Radnički je u Hrženici kod kuće bio bolji s 2:0 od šemovečke Mladosti, dok je Polet iz Martijanca s 1:0 svladao Dinamo 01 iz Vrbanovca.