VIDEO, FOTO Otvoren 5. Varaždin Throwdown, natjecanje u Crossfitu Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO Otvoren 5. Varaždin Throwdown, natjecanje u Crossfitu

| 2.6.2018. u 11:50h | Objavljeno u Sport

Danas se u TTS-ovom Sportskom centru u Varaždinu otvorio 5. Varaždin Throwdown, veliko međunarodno natjecanje u Crossfitu, veoma intenzivni program vježbanja koji podrazumijeva veoma dinamične vježbe, u kojem će se natjecatelji ocijenjivati u svakoj od 10 domena motoričkih i funkcionalnih sposobnosti, kardiovaskularna i respiratorna izdržljivost, opća izdržljivost, snaga, gipkost, jakost, brzina, koordinacija, agilnost, ravnoteža i preciznost.

Natjecanje su otvorili vlasnik TTS Sportskog centra i proslavljeni nogometni trener, Branko Ivanković, gradonačelnik Varaždina, Ivan Čehok i posebna savjetnica župana Varaždinske županije, Natalija Martinčević.

- Natjecateljima i natjecateljicama želim puno dobrog treninga, dok svim ostalima koji će pratiti ovaj dograđaj želim da uživaju u današnjem danu - bio je kratak u svom govoru Ivanković.

- Generacija djece vježbaju i treniraju na TTS-u i mislim da je to ključni sadržaj jer je važno da djecu maknemo od  negativnih sadržaja kojima su izloženi i usmjerimo ih u sport. Onima koji će se okušati u Crossfitu želimo uspjeha i želim naglasiti da trebamo više ovakvih zanimljivih i kreativnih manifestacija - rekla je Martinčević.

- Crossfit je danas jedan od brzo rastućih sportova i sve je atraktivniji i za sve izazovniji i siguran sam da će svi danas ostvariti dobre rezultate te nadmašiti sami sebe. Najveća vrijednost ovoga je da ovo privuće one koji nikada nisu vidjeli te da inspirira nekoga da se ovime počne baviti što je sigurno i najveći rezultata za cijelu zajednicu grada - zaključio je Čehok.

Natjecanje će se održati danas i sutra, a traže se prvaci u četiri kategorije, Live Elite za muškarce i žene te Live Sport za muškarce i žene.

DSC06241.JPG

DSC06222.JPG

DSC06211.JPG

DSC06192.JPG