Obreš -  Drava Ajax Foto: Martin Novosel

VIDEO, FOTO Obreš bez pobjede protiv Drave Ajaxa, Novi Marof slavio protiv Čeva

| 27.3.2021. u 18:40h | Objavljeno u Sport

U današnja dva susreta 12. kola Prve ŽNL, Obreš je na domaćem terenu odigrao neodlučeno bez golova 0:0 protiv Drave Ajaxa te će svoje prve bodove u 2021. godini trebati loviti u sljedećem 13. kolu kada će gostovati kod Slobode (T). Na klupi gostiju, trener Damir Sačer je dobio opomenu suca zbog izlaska iz tehničkog prostora, a isto je javnom opomenom upozoren i igrač gostujuće momčadi Karlo Kosec koji je također napustio tehnički prostor.

U drugom susretu dana, Novi Marof je s minimalnih 1:0 svladao Čeva. Jedini gol susreta vrijedan tri boda zabio je Mislav Sakač u 22. minuti susreta, a momčad Čeva je susret završila s desetoricom jer je Fabijan Ključarić dobio dva žuta kartona, jedan u 83. minuti zbog oštrog starta, a drugi isključujući u 87. minuti zbog prigovaranja sucu.

U nedjeljnim utakmicama, varaždinska Mladost će biti domaćin Slobodi iz Tužnog, Beretinec dočekuje drugoplasiranu Budućnost, Mladost iz Margečana će se suprostaviti Dinamu iz Babinca na domaćem terenu, Polet iz Cestice će dočekati varaždinsku Slobodu koja je u prošlom kolu ostvarila prvu pobjedu sezone, dok će Polet iz Tuhovca biti domaćin Plitvici iz Selnika.

Utakmice će biti na rasporedu u 16:30 sati.