VIDEO Dario Struški donio nagradu Zadrugaru za najbolji gol tjedna

vv/Sofascore | 27.11.2023. u 13:40h | Objavljeno u Sport

Igrala se 70. minuta utakmice između Mladosti iz Sigeteca Ludbreškog i Zadrugara iz obližnjeg Hrastovskog, kada je Dario Struški iz slobodnog udarca zabio za visokih 0:4. Momčadi Zadrugara je već tada bilo jasno da odnose novu pobjedu, a dodatni je bonus što je taj pogodak bio i službeno najljepši amaterski pogodak sedmog tjedna Sofascoreovog natjecanja za najljepše niželigaške pogotke - instagram.com/sofascore_hrvatska

Do kraja utakmice Mladost je uspjela smanjiti na 1:4, ali nisu pokvarili slavlje momčadi Zadrugara koja je pobijedila u zadnjoj utakmici ove polusezone i okitila se titulom jesenskog prvaka 1.ŽNL Varaždin. Zadrugar je jedina momčad bez poraza, imaju gol razliku +30 i glavni su kandidat da na kraju sezone (koja se nastavlja u novoj godini), iz šestog ranga hrvatskog nogometa presele rang više, u peti.

Prvo ime momčadi definitivno je ofenzivni veznjak Dario Struški koji je u 14 kola zabio 21 pogodak i uvjerljivo je najbolji strijelac lige. Možda zato jer je u najboljoj formi. Struški je, naime, vlasnik jednog varaždinskog fitnes centra u kojem, vide to i svi navijači Zadrugara kada Struški skine dres, provodi puno vremena i pažljivo brine o svom tijelu.''Dugo godina sam bio osobni fitnes trener i došlo je vrijeme da to znanje pretvorim vlastiti biznis.''– kaže Struški koji je svoj fitnes centar otvorio prije nekoliko mjeseci i dodaje – ''Dođu ovdje i profesionalni nogometaši, Matija Kolarić iz Varaždina, bio je Osijekov Petar Brlek, ili recimo bivši nogometaš Bojan Vručina.''. Struški ima i internacionalno iskustvo, pet godina je proveo igrajući nogomet u Austriji.

Struški, njegov Zadrugar i cijela 1.ŽNL Varaždin će sada na zimsku stanku. Njegov pogodak ulazi u finalno glasanje, zajedno s drugim prekrasnim golovima ove sezone, diljem cijele niželigaške nogometne Hrvatske - prijavite golove i osvojite nagradu za svoj klub!