VIDEO: Akcijom "Kupi travu za Varteks" skupljaju se sredstva za umjetnu travu na terenu u Hrašćici Foto: NK Varteks

VIDEO: Akcijom "Kupi travu za Varteks" skupljaju se sredstva za umjetnu travu na terenu u Hrašćici

Varaždinske vijesti | 19.8.2019. u 12:00h | Objavljeno u Sport

Nakon što je uspješno provedena akcija "Za Varteksov dom" u kojoj je prikupljeno 55.000,00 kn za nabavku svlačionica (što je trećina potrebnog iznosa, dok će ostatak financirati klub), NK Varteks trenutno provodi akciju #kupitravu #zaVarteks. Svrha akcije prikupljanje je sredstava za građevinske radove, odnosno podlogu za postavljanje umjetne trave (iskop, drenaža, materijali i slično) na pomoćnom terenu u Hrašćici, koji će biti dio novog trening kampa. Cilj akcije skupiti je 250.000,00 kn.

Povodom ove akcije, Jan Kerekeš i seniorska ekipa Bumbara snimili su promo spot. Donirati se može na stranici: http://kupitravu.nk-varteks.com/ . Jedan metar kvadratni terena na poveznici, odgovara donaciji u iznosu od 150,00 kn. Nakon što donator odabere broj kvadrata i donira sredstva, ostvaruje mogućnost učitavanja slike po izboru (primjerice logo poduzeća). Svi donatori bit će objavljeni na web stranicama NK Varteks, te će lista donatora pronaći svoje mjesto na novom igralištu u Hrašćici.

Akciji se u bilo kojem trenutku moguće priključiti online, no ista se također održava na svakoj domaćoj utakmici NK Varteks. Prva sljedeća prilika za to biti će u 2. kolu Treće HNL Sjever, u subotu 31. 08. kada u goste dolazi NK Ždralovi. Radovi u Hrašćici već su krenuli, a ovdje vam donosimo slike prve verzije izgleda novog trening kampa. Kako će se radovi odvijati, tako će dolaziti i do određenih promjena.

Svlačionice će biti smještene uz postojeći objekt, dok će tribina biti na suprotnoj strani cijelom dužinom terena. Igralište s umjetnom travom nalazit će se iza postojećeg objekta.

Video sadržaj