U Luminiju će OPG-ovi nuditi svoje proizvode tijekom subote i nedjelje

vv | 27.1.2017. u 16:03h | Objavljeno u Društvo
Ljekarne VŽŽ

U subotu i nedjelju, 28. i 29. siječnja, u trgovačkom centru Lumini svoje će proizvode prodavati obiteljsko-poljoprivredna gospodarstva. Kako bi obiteljsko-poljoprivrednim gospodarstvima olakšali prodaju u najhladnijem razdoblju godine, a svojim posjetiteljima omogućili da se na što jednostavniji način opskrbe domaćim proizvodima, trgovački centar Lumini vikendom ugošćuje OPG-ove i druge male proizvođače.

- Varaždinci te stanovnici okolnih mjesta vole odlazak na tržnicu i proizvode iza kojih stoje visoka kvaliteta i duga tradicija. Zato smo u ovom razdoblju niskih temperatura kada nije ugodna šetnja po otvorenom, odlučili približiti im ponudu što više takvih proizvođača - kazala je Jelena Kontrec iz trgovačkog centra Lumini.

Tijekom subote i nedjelje, 28. i 29. siječnja, na štandovima OPG-ova posjetitelje očekuju hrana, cvijeće i igračke.

Zdravu hranu predstavit će Jupiter projekt. OPG Dješka donosi med i pčelarske proizvode, a OPG Kušt sir i vrhnje. Koprivničke suhomesnate proizvode, iznimno cijenjene u nekoliko okolnih županija, predstavit će obrt Jagušić, a one slavonske i baranjske OPG Kraljik iz Belišća.
Inter AG u centru Lumini rado je viđen zbog velike ponude cvijeća, a posebnu živost prostoru donosi domaća radinost Kiki Art s platnenim igračkama i dekorativnim proizvodima od tekstila.

Inače, u trgovačkom centru Lumini i dalje je u tijeku veliko zimsko sniženje. Zahvaljujući tom sniženju mnogi se komadi odjeće iz zimskih kolekcija mogu kupiti u pola cijene.

Označeno u