Zajednička fotografija sudionika turnira

Veterani Varaždina obranili lanjski naslov na turniru Udruge Đure Kulčar

| 28.12.2016. u 09:58h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Udruga za promicanje i očuvanje tradicije nogometa u Varaždinu "Đuro Kulčar" u suradnji sa Zajednicom sportskih udruga Grada Varaždina, bila je organizator tradicionalnog malonogometnog turnira veterana.

Na turniru koji je ove godine doživio svoje drugo izdanje nastupili su veterani Varaždina, Slobode, Mladosti iz Biškupca te gosti iz Slovenije trećeligaš Rakičan.

Viđeno je uzbudljivih 6 utakmica, punih neizvjesnosti, sjajnih haklera malog nogometa i majstorskih obrana vratara, a o pobjedniku turnira odlučivao je međusobni susret Varaždina i Mladosti. Varaždinci su slavili u zadnjim minutama susreta, što im je donijelo prvo mjesto, čime su obranili prošlogodišnji naslov, te tako zaredom osvojili veliki prelazni pehar dar organizatora.

Isto tako međusobni susret odlučivao je o trećem mjestu u kojem su gosti iz Slovenije nadigrali varaždinsku Slobodu. Dopredsjednik udruge Đuro Kulčar Josip Tot podijelio je pehare i priznanja svim sudionicima turnira. Nagradu za najboljeg vratara turnira primio je golman Mladosti Ivica Apostolovski dok je najbolji strijelac turnira s tri pogotka bio Mitja Kosi.