Može li Varaždin večeras osvojiti bodove u nadmetanju sa sudionikom europske Lige prvaka? Foto: Krešimir Đurić

Veliko zanimanje za nogometnu poslasticu: Varaždinu u goste dolazi europski Dinamo!

| 21.9.2019. u 08:30h | Objavljeno u Sport

Više od tri tisuće ulaznica prodano je do sada u pretprodaji na blagajnama Gradskog stadiona u Varaždinu za večerašnji susret 9. kola HT Prve lige u kojem će gost Varaždinu biti momčad Dinama, aktualni prvak i sudionik europske Lige prvaka.

Gosti su apsolutni favoriti u večerašnjem nadmetanju i bit će to utakmica u kojoj domaćin nema što izgubiti, a može jako puno dobiti. Priznaje to i trener varaždinske momčadi Borimir Perković, koji bi za večerašnji susret konačno trebao imati sve igrače na raspolaganju, što znači da će u kadru za sastav biti i Benko, kojeg nije bilo u Osijeku zbog tri žuta kartona,među kandidatima za sastav su i do sada ozlijeđeni Glavica, Roca i Tkalčić, kao i Senić, koji nije igrao u Gradskom vrtu zbog viroze.

- Bez obzira što je Dinamo apsolutni favorit u ovoj utakmici u svakom susretu postoji šansa i vjerujem da će tako biti i protiv Dinama, bez obzira na njihovu kvalitetu. Sigurno da neće igrati momčad koja je u srijedu igrala protiv Atalante, baš zbog njihove širine i kvalitete igračkog kadra na svim pozicijama i za očekivati je promjene u sastavu. Isto tako za očekivati je da će s druge strane terena biti motivirani igrači, jer svi se žele nametnuti i biti sudionici Lige prvaka - naglasio je trener Varaždina Borimir Perković uoči večerašnjeg nadmetanja protiv Dinama, koje će na Gradskom stadionu u Varaždinu početi u 19 sati.