VIDEO Veliki interes za nedjeljni susret protiv Dugopolja, gotovo je sigurno da će biti otvorena i istočna tribina stadiona Foto: Dražen Novosel

VIDEO Veliki interes za nedjeljni susret protiv Dugopolja, gotovo je sigurno da će biti otvorena i istočna tribina stadiona

| 17.5.2022. u 12:35h | Objavljeno u Sport

Veliki je interes varaždinskih poklonika najvažnije sporedne stvari na svijetu za nedjeljni prvenstveni susret 29., pretposljednjeg kola Druge HNL, u kojem će gost na Gradskom stadionu u Varaždinu biti momčad Dugopolja.

Ulaznice za susret nalaze se od jučer u pretprodaji u kafe baru Contra i jako se dobro prodaju po cijenama od 20 kuna za lijevi i desni dio zapadne tribine dok su ulaznice za sredinu na zapadnoj tribini rasprodane.

S obzirom na dinamiku prodaje ulaznica i veliki interes za utakmicu realni su izgledi da će klub za nedjeljni susret otvoriti i istočnu tribinu Gradskog stadiona u Varaždinu.

Varaždin je trenutačno vodeća momčad Druge HNL s četiri boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Rudeš i pobjedom u nedjeljnom nadmetanju protiv Dugopolja momčad Maria Kovačevića osvojila bi naslov prvaka i osigurala povratak u najelitniji razred hrvatskog klupskog nogometa nakon samo jedne sezone izbivanja iz Prve lige.

U posljednjem kolu Varaždin je u petak u Zagrebu pobijedio Sesvete 3:2, dok je Rudeš kod Jaruna odigrao 1:1. Kako je Varaždin došao do pobjede nad Sesvetama možete vidjeti u video prilogu Hrvatske nogometne televizije.

Video sadržaj