Mladi Vatreni odradili su jučer treninga na Gradskom stadionu uoči večerašnjeg susreta Foto: NK Varaždin

Večeras u Varaždinu kvalifikacijska utakmica U-21 reprezentacija Hrvatske i Grčke

| 3.9.2020. u 11:31h | Objavljeno u Sport

Na Gradskom stadionu u Varaždinu, u organizaciji Nogometnog kluba Varaždin, svoju prvu kvalifikacijsku utakmicu u ovom ciklusu večeras će u 19 sati odigrati mlada U-21 hrvatska reprezentacija, a suparnik će biti reprezentacija Grčke, drugoplasirana u skupini.

Mladi Vatreni započeli su kvalifikacijski ciklus za europsku smotru domaćim porazima od Škotske i Češke te gostujućim pobjedama protiv San Marina i Litve, a nakon višemjesečnog prekida natjecanja slijede im dvoboji upravo s vodećim sastavima, Grčkom i Češkom.Hrvatska U-21 trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu u kvalifikacijskoj skupini s četiri odigrane utakmice i šest osvojenih bodova.

Reprezentaciju će večeras voditi glavni instruktor Hrvatskog nogometnog saveza Petar Krpan i izbornik Hrvatske U-17 Tomislav Rukavina, s obzirom da izbornik Igor Bišćan i dio njegovog stožera ne može prisustvovati utakmicama zbog pozitivnih nalaza na koronavirus.

Druga utakmica iz ciklusa za odlazak na Europsko prvenstvo koje će se igrati sljedeće godine, na rasporedu je četiri dana nakon varaždinskog nadmetanja, 7. rujna i to u Češkoj, a obje su utakmice iznimno važne za nastavak daljnjeg tijeka natjecanja. I dalje je na snazi odluka UEFA-e o odigravanju svih susreta nacionalnih selekcija bez nazočnosti gledatelja.