Večeras u Graberju derbi 3. kola u kojem Vindija dočekuje Sesvetski Kraljevec

| 23.3.2019. u 11:03h | Objavljeno u Sport

Nakon što su u prošlom kolu, u susretu 2. kola Premijer hrvatske hrvačke lige očekivano pobijedili ekipu Sesveta rezultatom 7:3 i tako došli do druge uzastopne prvenstvene pobjede, hrvače Vindije večeras u 19 sati u dvorani u Graberju očekuje susret 3. kola protiv Sesvetskog Kraljevca, što je ujedno i derbi kola, jer sastat će se dvije momčadi koje kandidiraju za naslov prvaka ove sezone.

- Sesvetski Kraljevec i uvijek neugodna Petrinja su uz nas također su kandidati za titulu, a večerašnjim mečom ne rješava se naslov, ali ćemo nakon tog susreta biti puno pametniji. Sesvetski Kraljevec u svojim redovima ima Žugaja, Etlingera i druge kvalitetne hrvače, a neriješeni ishod bio bi loš za oba sastava, dok bi nam pobjeda došla kao šlag na tortu. Očekujemo punu dvoranu i pozivam sve ljubitelje hrvanja da dođu i da nas podrže u večerašnjem meču - naglasio je hrvač Vindije u kategoriji do 130 kilograma Marko Koščević.

- Protiv Sesvetskog Kraljevca bit će zanimljiv meč, trebat će jako dobro posložiti ekipu, a moguća su sva tri rezultata i odlučivat će nijanse. Naravno nadam se pobjedi - zaključio je trener Vindije Andrija Barić.