Ekipa Bosanac i prijatelji lani je osvojila turnir u Remetincu

Već 23 ekipe prijavljene za 25. memorijal Darko Puškadija-Zvonimir Pavlić u Remetincu

| 22.7.2020. u 12:15h | Objavljeno u Sport

Športsko društvo Remetinec ovog će vikenda 25. i 26. srpnja, organizirati jubilarni 25 memorijal Darko Puškadija-Zvonimir Pavlić. Organizator će ove godine u turnir uključiti najviše 25 ekipa, a do sada su prijavljene 23 ekipe, među kojima su i prošlogodišnji pobjednici sastav Bosanac i prijatelji.

Uz njih i domaćina, ŠD Remetinec, za vrijedne novnače nagrade borit će se i Sportska udruga Šemnica, Transporti Marin, Bedenec, Comet, Stolarija Vever, CB Mađarevo, Prijatelji-Stolarija Žeger, Cb Brk, V-gradnja Možđenec, Kuburaši, ŠRD Grana-MB Frigo, DŠR Žarovnica, 2 eN usluge....

Turnir će se igrati na asfaltnom igralištu u Remetincu kod Novog Marofa. Riječ je o jednom od najkvalitetnijih malonogometnih turnira u našem kraju koji redovito privlači mnoštvo odličnih ekipa čak i iz inozemstva. Organizacija je uvijek na vrlo zavidnom nivou, a u nju je uključeno cijelo Športsko društvo Remetinec. Kotizacija po ekipi iznosi 500 kuna, prijave su moguće do petka, 24. srpnja do 19 sati, kada će uslijediti izvlačenje parova,koje će se moći pratiti uživo na stranici ŠD Remetinec.