Čak 10 golova vidjeli su gledatelji ui Jalžabetu, a slavio je domaćin 6:4 Foto: Dražen Novosel

Varteksu bod protiv Rudara, četiri gola Dalibora Šamarije u Jalžabetu

| 27.11.2016. u 16:45h | Objavljeno u Sport

Momčad Varteksa je danas u posljednjoj utakmici  jesenskog dijela prvenstva pred svojim navijačima odigrao 1:1 s Rudarom iz Murskog Središća i tako naslov jesenskog prvaka prepustio Poletu iz Svetog Martina koji je jučer pobijedio Slobodu 3:1. Poveli su gosti golom Novaka u 14. minuti poveli. Varteks je uspio izjednačiti preko Medveda u 57. minuti nadmetanja.

U županijskom derbiju u Jalžabetu istoimeni domaćin je sa četiri gola Dalibora Šamarije pobijedio Plitvicu iz Gojanca 6:4, nakon što su gosti poveli 2:0 Kocijana i Tomašića 2:0, no na poluvrijeme se otišlo prednošću domaćina 3:2.

Po jedan gol z Jalžabet postigli su Robert Horvatić i Dubravko Car, a za goste su strijelci još bili Luka Tomašić i Luka Canjuga. U drugom županijskom derbiju u Novom Marofu istoimeni domaćin je izgubio od lubreške Podravine 1:0, a gol odluke postigao je Nikola Valjak u 4. minuti.

Nedeljanec je na svom terenu pobijedio Međimurec 5:2, a veliki bod osvojio je pred svojim navijačima Zadrugar, koji je u Hrastovskom odigrao s Nedelišćem 2:2, pri čemu su strijelci bili Kolak i Stručki.