Kadeti varaždinskog Kajak kanu kluba Varteks

Varteksovcima 7 prvih mjesta na 23. Memorijalu Siniše Razloga

| 1.5.2019. u 22:04h | Objavljeno u Sport

Na Dravi je održan 23. Memorijal Siniša Razlog u kajak kanu spustu koji je organizirao Kajak kanu klub Varteks. Na stazi dužine 3,5 kilometra, voženoj po kanalu HE Varaždin, nastupilo je 78 posada iz Bosne i Hercegovine, Slovenije i Hrvatske.

Prva mjesta od Varaždinaca osvojili su Luka Vrbanec u kategoriji kajaka jednosjeda kod mlađih kadeta, David Šestak u kategoriji kajaka jednosjeda kod kadeta, Klara Dvorski u kajaku kod juniorki, Dušan Brkušanin u kajaku kod seniora, te Dino Šimek u turističkom kajaku.

I u turističkim kategorijama Varaždinci su bili uspješni te su pobijedili Ana Zajec i Damian Kukec u konkurenciji mješovitih parova i Patrik Rauš i Davorin Šestanj u turističkom kanu dvosjedu. Na drugo mjesto plasirali su se u kajaku Nikola Novosel kod juniora, Veljko Milihram u kanu jednosjedu, te Valentina i Mario Petrić u konkurenciji mješovitih parova u turističkom kanu dvosjedu.

Na treća mjesta plasirali su se u kajaku jednosjedu Alen Ozimec kod kadeta, Aleksandar Brkušanin kod seniora i Michel Ivić kod veterana, Rauš Robert u kanu jednosjedu, Maja i Vladimir Štimac u konkurenciji mješovitih parova i Lovro i Željko Kukec u turističkom kanu dvosjedu.

U kajaku kod kadeta Jan Petrić bio je 4., a junior Ivo Gabud zauzeo je 5., Antonio Juraga 9. i Leon Petrić 10. mjesto. Posebno brojni su bili članovi Varteksa u turističkim kanu dvosjedima pa su se na 4. mjesto plasirali Darko Tomašek i Igor Krajcar, a 5. su bili Darko Novosel i Nedeljko Mišak.