Varteksova škola nogometa počinje s upisima za najmlađe

Varaždinske vijesti | 26.5.2020. u 16:58h | Objavljeno u Sport

Od ponedjeljka, 25. svibnja, u NK Varteksu počeli su 'dani otvorenih vrata' – Škola nogometa prima nove bumbare koji će klub voditi do novih visina i sjajnih rezultata. Počinju upisi novih članova i, bez obzira na početno znanje, primaju male nogometašice i nogometaše od 6 do 15 godina.

U Varteksovoj Školi nogometa u obzir je uzeta i trenutna situacija – treninzi se odvijaju u skladu sa svim pozitivnim preporukama HZJZ-a i Svjetske zdravstvene organizacije. Svi prostori i oprema se svakodnevno čiste i dezinficiraju.

Kao dodatne mjere i preporuke za članove Škole nogometa poduzeto je sljedeće:
- na trening je potrebno doći već obučen u sportsku opremu
- koristi se WC u kontejneru uz igralište
- tuširanje nakon treninga obavlja se kod kuće
- u slučaju visoke temperature i simptoma prehlade bolje je ostati kod kuće
- prilikom dolaska i odlaska s treninga potrebno je sapunom dobro oprati ruke
- bočice s vodom se ne dijele

Varteksovi treneri obavezno vode brigu tijekom održavanja treninga i pazi se na socijalnu distancu u kojoj ju je moguće ostvariti. Ako želite postati dijelom najveselije škole nogometa u regiji, potrebno je posjetiti Varteksov kamp u Hrašćici. Ipak, za prvi kontakt iz Škole nogometa NK Varteksa preporučuju e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poruku na Facebook stranici Škole nogometa.

Na stranici blade-sport.com/snvarteks postoji tjedni raspored treninga po godištima. U Varteksovom kampu u Hrašćici svim se članovima omogućuje razvijanje društvenih vještina, socijalizacija, upoznavanje novih prijatelja, mnoštvo putovanja i natjecanja, stvaranje radnih i higijenskih navika te pravilan sportski razvoj.

Najvažniji zadatak Škole nogometa nastao je na samom početku 2011. godine i do danas je ostao isti – proizvoditi dječji osmijeh.