Varteks je trenutačno na 10. mjestu tablice sa četiri osvojena boda, dok je Podravina osma s 5 bodova Foto: Martin Novosel

Varteks želi bodove protiv Radnika, a Podravina protiv Virovitice

| 19.9.2020. u 08:47h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

U trećoj HNL Sjever danas će se igrati utakmice 5. kola. Momčad Varteksa će na stadionu Sloboda dočekati Radnik iz Križevaca, a Podravina će na svom stadionu u Ludbregu ugostiti Viroviticu. Obje će utakmice početi u 16 sati. Trener Varteksa Želimir Orehovec najavljuje da će na teren izaći mlada momčad, dvojica igrača su ozlijeđena, a zadovoljan je prikazanim prošli tjedan.

- Nakon turbulentnog tjedna, prvo smo u srijedu prošli dalje u Kupu. U subotu smo u Murskom Središću izveli na teren dosta mladu ekipu, bez ozlijeđenih Režića i Nježića. Priliku je na stoperu dobio mladi Vitković koji je u potpunosti iskoristio svoju priliku, a još su ušli Keča, Šimek, Brezovec... Imali smo i mi prilika za izjednačenje, možda i nešto više od toga. Ali nisam razočaran – rekao je Orehovec.

Ipak, od svoje momčadi očekuje još bolje izvedbe.

- Siguran sam da možemo bolje. Radnik dolazi za dva dana, oni su u prošlom kolu pobijedili Polet, a to opet pokazuje da u Trećoj ligi uvijek moraš ići maksimalno ako želiš bodove – naglasio je. Poziv navijačima itekako vrijedi, s njima je sve lakše pa tako i do novih bodova nakon dva kola 'stanke'.

- Utakmicu će opet započeti ili ući s klupe mladi igrači, juniori. Idemo dati sve od sebe i pokazati da možemo te da nam se vrati dio samopouzdanja. Očekujem borbenost i želju za dobrim rezultatom uz podršku naših navijača – zaključio je Orehovec.