Varteks će pred svojim navijačima pokušati osvojiti bodove u nadmetanju s Dinamom Foto: Martin Novosel

Varteks u Sračincu dočekuje Dinamo, Podravina gostuje kod prvaka

| 1.9.2018. u 09:53h | Objavljeno u Sport

Utakmice 3. kola na rasporedu su ovog vikenda u Četvrtoj nogometnoj ligi skupina Čakovec - Varaždin. Danas od 17 sati Varteks će u Sračincu ugostiti momčad Dinama, Jalžabet će igrati i Murskom Središću protiv Rudara, a Podravina će u goste aktualnom prvaku Poletu iz Svetog Martina na Muri. Sastat  će se i Omladinac - Nedelišće.

Varteks uoči današnjeg susret s Dinamom slovi kao favorit na papiru.

- To nas ni u kom slučaju neće zavarati da se opustimo ili da eventualno podcijenimo protivnika. Svaka utakmica je novo dokazivanje i mi svakog protivnika respektiramo. Ali na bilo kojem terenu i s bilo kojim protivnikom, uvijek ćemo bez kalkulacija ići na pobjedu pa će tako biti i danas na "domaćem" terenu u Sračincu - rekao je trener Varteksa Želimir Orehovec.

Svoj obol u današnjoj će utakmici zasigurno dati i jedno od najvećih pojačanja Varteksa - Veldin Karić.

- Znam da su mnogi sa dosta skepse i čuđenjem popratili njegov angažman, ali je on u prva dva kola odmah demantirao sve skeptike. Mnogi igrači u ekipi nisu se ni rodili kad je on žario i palio na nogometnim terenima i morali su na internet da saznaju nešto o njemu. No Karić unatoč godinama još uvijek može i uživa u nogometu - zaključio je Orehovec.

Sutra, također od 17 sati na rasporedu su dva županijska derbija. Bednja dočekuje Nedeljanec, a Novi Marof Dubravku Zagorac. Pušćine će ugostiti Međimurec, a Mladost Komet sastav Sloge.