Varteks u golijadi do boda u Virovitici, poraz Podravine s igračem manje u Orahovici Foto: ilustracija

Varteks u golijadi do boda u Virovitici, poraz Podravine s igračem manje u Orahovici

| 15.4.2023. u 20:10h | Objavljeno u Sport

U Trećoj NL Skupina Sjever danas su odigrane utakmice 20. kola, a oba županijska predstavnika osvojili su bod. Uspjelo je to Varteksu koji je na gostovanju u Virovitici s istoimenim domaćinom odigrao 3:3.

Varteks je došao u vodstvo u 36. minuti, golom Dejana Glavice, domaćin je izjednačio u 53. preko Davora Sinjakovića,a nakon toga i došao u vodstvo u 73. minuti, a strijelac je bio Domagoj Vučemilov Jurić.

Varteks je izjednačio u 75. minuti, golom Roka Horačeka, a minutu kasnije opet je došao u vodstvo preko Mihaela Vlaha. Konačnih 3:3 postavio je Domagoj Vučemilov Jurić, svojim drugim golom na susretu, u 81. minuti nadmetanja.

Ludbreška Podravina pretrpjela je novi 13. poraz ovog prvenstva i ponovna pala na posljednje mjesto tablice. Podravine je gostovala kod Papuka u Orahovici, koji je pobijedio 2:1, pri čemu su gosti od 69. minute imali igrača manje na terenu jer je drugi žuti karton dobio Leo Tropšek, koji je prvi puta opomenut u 36. minuti.

Inače, Tropšek je u 64. minuti postigao jedini gol za Podravinu. Gol vrijedan tri boda domaćin je postigao u 5. minutii sudačke nadoknade vremena.