Varteks je danas u Bijelom Brdu prema prikazanoj igri zaslužio najmanje bod

Varteks u Bijelom Brdu pretrpio treći uzastopni prvenstveni poraz

| 5.11.2017. u 16:41h | Objavljeno u Sport

U utakmici 12. kola Treće HNL Istok danas je momčad Varteksa u Bijelom Brdu doživjela treći uzastopni prvenstveni poaz, izgubivši od sastava BSK-a rezultatom 1:0, golom iz kaznenog udarca u 68. minuti nadmetanaja.

Varteks je na ovom susretu zbog ozljeda i kartona imao samo 14 igrača u zapisniku, a od 80. minute imao je igrača manje na terenu jer je zbog namjernog udaranja suparničkog igrača bez lopte igru morao ranije napustiti Romano Nježić.

- Domaćin ničim nije pokazao da je bolji od nas, jedan je detalj presudio utakmicu. Cijeli smo susret bili odlični u bloku, dobro smo izlazili u polukontre i kontre, a domaćin me ničim nije impresionira. Bili smo bez šest standardnih igrača, jer Dreven iz privatnih razloga nije putovao, Japanac Takatoku nas je napustio, Šoštarić I Sokser su ozliješeni, a Kukec i Modrić imali su tri žuta kartona. Iako nije bilo pola ekipa pružili smo jednu od najboljih igara od kada smo u ligi, zaslužili smo najmanje bod, a da je malo više iskustva u nogama mojih igrača pobijedili bi u ovom susretu - naglasio je trener Varteksa Antun Jukić.