Ivan Sokser će sa suigračima sutra ugostiti momčad Čepina Foto: Dražen Novosel

Varteks sutra na stadionu Sloboda ugošćuje momčad Čepina

| 22.9.2017. u 14:30h | Objavljeno u Sport

U Trećoj HNL Istok ovog će se vikenda igrati utakmice 5. kola. Momčad Varteksa će sutra na stadionu Sloboda od 16 sati i 30 minuta igrati protiv sastava Čepina. Riječ je o momčadi koja je trenutačno četvrta na tablici, sa sedam osvojenih bodova, dok je Varteks na 12. mjestu sa četiri boda.

U prošlom kolu Varteks je izgubio u Osijeku od istoimenog domaćina 2:0, dok je sastav Čepina na svom terenu bio rezultatom 3:1 bolji od Vukovara.

- Dosta loše smo ušli u utakmicu i primili smo dva brza gola, te je domaćin već nakon 8 minuta imao prednost od 2:0, s jednim golom iz kaznenog udarca a drugim iz naše pogreške, čime su nas iznenadili. Nismo bili dovoljno blizu suparničkim igračima, nismo bili dovoljno agresivni, a na kraju nam se to obilo o glavu. Počeli smo igrati tek nakon vodstva domaćina od 2:0. Osijek je dobra momčad, trkački i tehnički jaka, međutim ničim nas nisu iznenadili - naglasio je kapetan momčadi Varteksa Borna Radić.

Od 38. minute Varteks je u Osijeku imao igrača manje na terenu jer je isključen Spasić, zbog, kako je navedeno u izvješću o utakmici, udaranja suparničkog igrača.

- Sigurno da nam je to isključenje poremetilo planove, jer smo se morali povući i nismo više toliko mogli razmišljati o stizanju rezultata, već smo više morali obratiti pozornost na vlastiti gol, a Osijek je pokušo iznenaditi na kontranapade. Teško je bilo igrati s igračem manje - naglasio je kapetan Varteksa.

Najavljujući sutrašnji susret protiv Čepina Radić je naglasio:

- Igramo kod kuće i idemo ne ponoviti igru koju smo prezentirali u Osijeku. Trebat ćemo ući u susret malo agresivnije i bolje, više s glavom u utakmici i mislim da onda ne bi trebalo biti problema za konačni rezultat - zaključio je kapetan Varteksa Borna Radić.