Varteks nakon što je u prošlom kolu ugostio Radnik u subotu će biti domaćin Graničaru Foto: Dražen Novosel

Varteks protiv Graničara neće igrati na Slobodi već u Svetom Martinu na Muri

| 23.9.2020. u 12:25h | Objavljeno u Sport

U 6. kolu Treće HNL Sjever Varteks je u subotu domaćin Graničaru iz Đurđevca, ali susret se nećeodigrati na varaždinskom stadionu Sloboda jer se odlukom disciplinskog suca, igralište SC Sloboda suspendira za odigravanje domaćih utakmica NK Varteks do okončanja postupka pa je Varteks primoran sljedeću domaću utakmicu odigrati na gostujućem terenu.

Varteksu je u susret izašao NK Polet iz Svetog Martina na Muri koji je ustupio svoje igralište za odigravanje utakmice protiv Graničara tako da će se utakmica igrati u subotu,26. rujna od 15 sati i 30 minuta na igralištu NK Polet. NK Varteks je podnio žalbu natjecateljskoj komisiji na suđenje i ponašanje suca na prvenstvenoj utakmici protiv Radnika iz Križevaca, koja je odigrana prošle subote, 19. rujna na stadionu Sloboda.

Kao što smo izvješćivali Varteks je kraj tog susreta dočekao s dva igrača manje i izgubio 3:2, golom primljenim u 5.,posljednjoj minuti sudačke nadoknade vremena. Kako je napisao delegat u izvješću s utakmice nakon završetka susreta suci nisu mogli s terena za igru desetak minuta jer su domaći navijači došli do ograda kod izlaska s terena, zbog čega je bila pozvana policija, koja je zamoljena da osigura siguran odlazak sudaca iz Varaždina.