Nakon gostovanja kod Međimurja u prošlom kolu, Varteks danas očekuje domaćinstvo još jednom sastavu iz vrha tablice Foto: Martin Novosel

Varteks na Slobodi protiv BSK-a ide po bodova za ostanak u ligi

| 20.5.2018. u 11:53h | Objavljeno u Sport

Pred nogometašima Varteksa na stadionu Sloboda danas od 17 sati još je jedan težak dvoboj u Trećoj HNL Istok. U sklopu 27. kola u goste im dolazi drugoplasirana momčad lige, BSK iz Bijelog Brda.

- Stiže nam težak protivnik, ali nema nikakvog straha. Pripremamo se za tu utakmicu na najbolji mogući način i da tu utakmicu pobijedimo - samouvjeren je irač Varteksa Manuel Jurić.

Nedjeljni protivnik Varteksa trenutno se nalazi na drugom mjestu i još uvijek vidi šansu za napad na sam vrh ljestvice.

- BSK je jedna dobra momčad. Imaju dobre rezultate, ali ako pristupimo utakmici kako treba i ostavimo srce na terenu, napravit ćemo odličan rezultat - uvjeren je Manuel.

Varteks se trenutačno nalazi na posljednjem mjestu na tablici, ali u klubu su uvjereni kako će Varteks izboriti ostanak u ligi.

- Do kraja su ostala još četiri kola i u klubu je odlična atmosfera. Vjerujem da ćemo u narednim utakmicama izvući pozitivne rezultate i da ćemo ostati u ligi. U preostalim susretima ostavit ćemo srce na terenu i osigurati ostanak u ligi - zaključio je Manuel Jurić te tako najavio lov na što više bodova u preostalim susretima.