Varteks danas na stadionu Varteksa dočekuje Slavoniju

| 6.5.2018. u 12:30h | Objavljeno u Sport

Nogometaši Varteksa će danas na stadionu Varteksa u sklopu 25. kola 3. HNL Istok dočekati momčad Slavonije, izravnog konkurenta za ostanak u ligi.

Slavonija ima bod manje od Varteksa koji trenutno drži 14. mjesto ljestvice s ukupnih 22 boda, a čak pet uzastopnih utakmica u ligi bez poraza daju za pravo Bumbarima nadati se da će i u ovom susretu sva tri boda ostati kod kuće te tako osigurati mirniji ulazak u posljednjih pet kola do kraja prvenstva.

Pod trenerom Želimirom Orehovcem, Varteks je poboljšao svoju igru, posebno u napadačkom dijelu, a to se vidjelo i prošlog tjedna, kad su Bumbari upisali prvu gostujuću pobjedu u 3. HNL Istok na gostovanju u Oriovcu, gdje su nastupili u kombiniranom sastavu.

Danas će pokušati još jednom prikazati dobru igru, nabijeni glasnim navijanjem s tribina stadiona Varteksa. Iz kluba pozivaju sve navijače i simpatizere kluba da dođu bodriti Bumbare u lovu na nove prvenstvene bodove, a napominju da su i pripremili poseban popratni program te nagradnu igru u kojoj će troje sretnika kući otići s vrijednim nagradama.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupljenom ulaznicom za susret, koji se igra danas u 17 sati na stadionu Varteksa.