Varaždinski Starr 6. kolo Lige prvaka igrat će večeras u Prelogu protiv Sportinga

| 10.12.2019. u 12:47h | Objavljeno u Sport

Nakon poraza od 3:1 u 5. kolu europske stolnoteniske Lige prvaka od Hennebonta prošloga četvrtka u Lorientu na jugu Francuske, te nedjeljne pobjede od 3:0 u domaćem prvenstvu protiv ekipe Pule u Varaždinu, hrvatski prvak Starr večeras će se sastati s portugalskim Sportingom u Prelogu točnije u obližnjem Draškovcu, a susret se igra u sklopu obilježavanja Dana grada Preloga.

STK Starr je najučinkovitija ekipa u hrvatskoj Superligi a igrač i predsjednik Ronald Redjep trenutno je vodeći i ponajbolji hrvatski stolnotenisač s 90-postotnim učinkom nakon 10 odigranih utakmica sa 9 pobjeda i tek jednim porazom.

Što se europske Lige prvaka tiče STK Starr podređenija ekipa obzirom da se u njihovoj skupini nalaze pretendenti na europski stolnoteniski tron ekipa Borussije iz Dusseldorfa s neprikosnovenim Timom Bollom, te vrlo moćni portugalski i francuski prvaci Sporting i Hennebont.

Večerašnji susret 6. kola europske Lige prvaka između STK Starr i Sportinga CP u sportskoj dvorani Draškovec kraj Preloga počinje u 19 sati uz besplatan ulaz za posjetitelje.